Το πιο αρρενωπό σου χαρακτηριστικό δεν είναι η εμφάνιση σου

Μια πρόσφατη μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Duke στις ΗΠΑ και στην οποία συμμετείχαν ογδόντα εθελοντές έρχεται να σου πεί ότι ο μέσος άνθρωπος έχει την τάση να συνδέει τη δημιουργικότητα με τη φιλοδοξία, την αποφασιστικότητα και το ρίσκο – χαρακτηριστικά που, με βάση τα στερεότυπα που έχουν επικρατήσει στις σύγχρονες κοινωνίες, θεωρούνται κατά κύριο λόγο «αντρικά» και έλκουν πολύ τις γυναίκες.

Είναι αλήθεια . Οι έξυπνοι άντρες τραβάνε τις γυναίκες σαν μαγνήτης . Ναι, αλλά τι θεωρεί μια γυναίκα εξυπνάδα στον άντρα; Θέλει ο σύντροφός της να είναι Αινστάιν; Όχι βέβαια! Οι γυναίκες γοητεύονται από τον άντρα που είναι έξυπνος στην καθημερινότητα . Εξυπνάδα είναι για τη γυναίκα η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων , η δημιουργικότητα, το να ξέρει ο άντρας να σταθεί κοινωνικά, να κυνηγάει τις ευκαιρίες. Να είναι πρακτικός, δηλαδή. Πώς αποδεικνύει ένας άντρας στην σύντροφό του ότι το έχει, το θέμα της εξυπνάδας; Με το να μην σταματήσει να είναι δραστήριος. Με το να έχει ενδιαφέροντα. Πολλοί λένε για παράδειγμα, ότι οι γυναίκα αντιπαθεί το κυνήγι άλλων γυναικών, λάθος η σύγχρονη χωρίς κόμπλεξ γυναίκα είναι πολύ περήφανη όταν ο άντρας της υπήρξε κυνηγός. Το θεωρεί σέξι, κάνει κάτι που απαιτεί εξυπνάδα, επιδεξιότητα, και γερό μυαλό! Ο πετυχημένος στην αποπλάνηση συνήθως είναι πετυχημένος και στις δουλειές.

Τα αποτελέσματα μιας άλλης έρευνας έδειξαν ότι οι γυναίκες αναζητούν στις μέρες μας συντρόφους που είναι δημιουργικοί, ή που να αναδεικνύουν τον περιποιητικό τους χαρακτήρα.

 

More from Jimmy

Ο James Bond επιστρέφει με το SPECTRE

Στις 23 Σεπτεμβρίου δημοσιεύθηκε στο www.007.com το τελευταίο vlog από το πλατό...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *