Το πιο αρρενωπό σου χαρακτηριστικό δεν είναι η εμφάνιση σου

Μια πρόσφατη μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Duke στις ΗΠΑ και στην οποία συμμετείχαν ογδόντα εθελοντές έρχεται να σου πεί ότι ο μέσος άνθρωπος έχει την τάση να συνδέει τη δημιουργικότητα με τη φιλοδοξία, την αποφασιστικότητα και το ρίσκο – χαρακτηριστικά που, με βάση τα στερεότυπα που έχουν επικρατήσει στις σύγχρονες κοινωνίες, θεωρούνται κατά κύριο λόγο «αντρικά» και έλκουν πολύ τις γυναίκες.

Είναι αλήθεια . Οι έξυπνοι άντρες τραβάνε τις γυναίκες σαν μαγνήτης . Ναι, αλλά τι θεωρεί μια γυναίκα εξυπνάδα στον άντρα; Θέλει ο σύντροφός της να είναι Αινστάιν; Όχι βέβαια! Οι γυναίκες γοητεύονται από τον άντρα που είναι έξυπνος στην καθημερινότητα . Εξυπνάδα είναι για τη γυναίκα η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων , η δημιουργικότητα, το να ξέρει ο άντρας να σταθεί κοινωνικά, να κυνηγάει τις ευκαιρίες. Να είναι πρακτικός, δηλαδή. Πώς αποδεικνύει ένας άντρας στην σύντροφό του ότι το έχει, το θέμα της εξυπνάδας; Με το να μην σταματήσει να είναι δραστήριος. Με το να έχει ενδιαφέροντα. Πολλοί λένε για παράδειγμα, ότι οι γυναίκα αντιπαθεί το κυνήγι άλλων γυναικών, λάθος η σύγχρονη χωρίς κόμπλεξ γυναίκα είναι πολύ περήφανη όταν ο άντρας της υπήρξε κυνηγός. Το θεωρεί σέξι, κάνει κάτι που απαιτεί εξυπνάδα, επιδεξιότητα, και γερό μυαλό! Ο πετυχημένος στην αποπλάνηση συνήθως είναι πετυχημένος και στις δουλειές.

Τα αποτελέσματα μιας άλλης έρευνας έδειξαν ότι οι γυναίκες αναζητούν στις μέρες μας συντρόφους που είναι δημιουργικοί, ή που να αναδεικνύουν τον περιποιητικό τους χαρακτήρα.

 

More from Jimmy

Τι μπορούν να σου διδάξουν τα bar για τις business

Οκτώ σοβαρά επαγγελματικά μαθήματα που μπορείς να διδαχτείς καθισμένος όχι στα έδρανα...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *