Τελειώνουν οι επιδείξεις μόδας (όπως τις ξέραμε);

Τέλος οι επιδείξεις μόδας γυναικών και ανδρών, καθώς ολοένα και περισσότεροι οίκοι μόδας ανακοινώνουν ότι πλέον θα παρουσιάζουν μαζί τις γυναικείες και τις αντρικές συλλογές του.Αυτή τη φορά σειρά είχε ο πολυτελής οίκος μόδας Γκούτσι, ο οποίος δια στόματος του διευθύνοντος συμβούλου της, Μάρκο Μπιζάρι ανακοίνωσε ότι από το 2017 δεν θα υπάρχουν διαφορετικές παρουσιάσεις των γυναικείων και τον αντρικών κολεξιόν.

«Το να παρουσιάζουμε σε ένα σόου τα ρούχα της κάθε σεζόν θα βοηθήσει σημαντικά στην απλοποίηση πολλών πλευρών της επιχείρησής μας», είπε ο Μπιζάρι, προσθέτοντας ότι η διατήρηση του διαχωρισμού ήταν αποτέλεσμα της παράδοσης κι όχι της πρακτικότητας. Διατηρώντας την παρουσίαση και προώθηση της αντρικής σειράς τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο και της γυναικείας κολεξιόν τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο και τον Φεβρουάριο-Μάρτιο.

Η ανακοίνωση του οίκου Γκούτσι ακολουθεί αυτήν της Μπέρμπερι, η οποία ήδη ανακοίνωσε ότι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα παρουσιάζει μαζί την γυναικεία και αντρική κολεξιόν, όπως και ο Τομ Φορντ, ενώ ή γαλλική εταιρεία Vetement, θα κάνει μια κοινή παρουσίαση τον Ιανουάριο του 2017.

More from Jenny

Η λίστα με τα καλύτερα δώρα Πρωτοχρονιάς

Αξεσουάρ, ρούχα, ρολόγια, αρώματα, κοσμήματα και άλλα ενδιαφέροντα αντικείμενα και αξεσουάρ το...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *