Τα 6 Top Sexy Επαγγέλματα για Γυναίκα

Είναι μερικά επαγγέλματα που είναι άμεσα συνδεδεμένα με τη λίμπιντο. Πολλές αισθησιακές ταινίες ασχολούνται ακριβώς με τη διερεύνηση των επαγγελμάτων σαν πηγή σεξουαλικής έμπνευσης, δημιουργώντας ταυτόχρονα και τα ανάλογα στερεότυπα. Για να δούμε ποιά είναι αυτά.

Η Γιατρός. Η αίσθηση που έχει ένας άνδρας οτι αφήνετε ανυπεράσπιστος σε μια γιατρό που τον εξετάζει με το σοβαρό της ύφος δημιουργεί ερωτικούς συνειρμούς. Στήν ίδια ομάδα ανήκουν και οι νοσηλεύτριες.

Η Δασκάλα. Δέν είναι τυχαίο ότι το επάγγελμα αυτό συχνά πρωταγωνιστεί σε αισθησιακές ταινιές ως βασίλισσες της ηδονής. Όλοι οι άνδρες κάποια στιγμή ήταν τσιμπημένοι με την δασκάλα τους. Στήν τελική παίζει και το «δασκάλα είσαι πόσα θα ξέρεις».

Η Personal Trainer. Σίγουρα οι Γυναίκες που κάνουν αυτή την δουλειά προφανώς και θα έχουν κορμί που δεν θα περνά απαρατήρητο από τους άνδρες. Λίγο και τα βοηθητικά αγγίγματα στο Power Plate και η σιγουριά που αποπνέει σαν γυμνάστρια δέν θέλει πολύ να καεί ο ανδρικός εγκέφαλος.

Η Αστυνομικός. Η στολή όταν την φοράει η γυναίκα ,γίνεται το απόλυτο φετίχ. Οι άνδρες τρελαίνονται με μια γυναίκα που ασκεί εξουσία, μιας και οι ίδιοι συνήθως εκπροσωπούν την εξουσία. Στήν ίδια κατηγορία ανήκουν και οι γυναίκες στρατιωτικοί.

Η Κομμώτρια- Αισθητικός. Οι άνδρες λατρεύουν τις κομμώτριες. Φυσικό είναι με τόσα χάδια και μασάζ στο λούσιμο και κουβέντα σου πάει αυτό το χτένισμα και τι ωραία μαλλιά, τα νερά να τρέχουν είναι να απορεί κανείς πώς κρατιούνται.

Μοντέλο-Χορεύτρια-Τραγουδίστρια. Ότι και να πεί κανείς εδώ είναι λίγο. Θέλεις η προβολή τα σέξι ρούχα το πόσο κοινωνικά άτομα είναι , η εμφάνιση που παίζει τον ρόλο της.Όλα τα παραπάνω μαγνητίζουν τους άνδρες.

.

More from Jenny

Πιείτε σαμπάνια για να προλάβετε άνοια και Αλτσχάιμερ

Τρία ποτήρια σαμπάνιας την εβδομάδα μάλλον κάνουν θαύματα και προλαμβάνουν την εκδήλωση...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *