Τα πιο εκνευριστικά πράγματα που συμβαίνουν στην αίθουσα του σινεμά

Πολλές είναι οι φορές που πηγαίνουμε στον σινεμά για να απολαύσουμε μια ταινία που θέλουμε να δούμε. Την βλέπουμε όμως? Μπορούμε να την παρακολουθήσουμε? Γιατί? Γιατί, συνήθως στις αίθουσες του κινηματογράφου συμβαίνουν πολλά και ενοχλητικά πράγματα…

1. Τα πόδια στο κάθισμα του μπροστινού

Όλοι έχουμε βάλει τα πόδια μας κάποια στιγμή στο μπροστινό κάθισμα, λίγοι όμως είναι αυτοί που το έχουν κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ενοχλήσουν τον άνθρωπο που κάθεται σε αυτή τη θέση. 

2. Το κινητό που χτυπάει

Κι εκεί που είσαι συγκεντρωμένος και παρακολουθείς, όλο και κάποιο κινητό αρχίζει να χτυπά ασταμάτητα. Μα όλα στην αίθουσα του κινηματογράφου θα τα πουν?

3. Ο συνεχής σχολιασμός δυνατά

Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, λέει ό,τι θέλει και πολλές φορές οι σχολιασμοί για την ταινία δίνουν και παίρνουν πολύ δυνατά, σχεδόν φωναχτά, χωρίς να σκέφτονται καν ότι αυτό είναι άκρως ενοχλητικό!

4. Το μάσημα με ανοιχτό στόμα

Το σκοτάδι της αίθουσας μπορεί να παρασύρει κάποιους για να φάνε τα ποπ κορν ή ό,τι έχουν προμηθευτεί πριν μπουν, αλλά μερικοί δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν βρίσκονται στο σαλόνι του σπιτιού τους. Και φυσικά κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακούει τον άλλον να μασουλάει διαρκώς…

5. Οι άνθρωποι που μιλάνε άσχημα

Είναι κι εκείνοι που αν τολμήσει κάποιος να τους κάνει παρατήρηση ευγενικά πάντα, αρχίζουν το βρίσιμο και φυσικά δεν δέχονται ότι ενοχλούν.

6. Τα ζευγάρια που δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι μόνα τους

Είναι και κάποια ζευγάρια που βλέπουν την αίθουσα του κινηματογράφου σαν την κρεβατοκάμερά τους. Περιπτύξεις και εναγκαλισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα, σίγουρα μπορεί να πει κάποιος ότι μόνο την ταινία που δεν παρακολουθούν, αλλά ταυτόχρονα ενοχλούν και τους άλλους. 

7. Αυτοί που απλώνονται

Όταν κάθεσαι δίπλα σε κάποιον που απλώνεται σαν να βρίσκεται στον καναπέ του σπιτιού του, απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

8. Αυτοί που αργούν και αναστατώνουν την αίθουσα όταν μπαίνουν

Είναι κι εκείνα τα άτομα που μπαίνουν στην αίθουσα ενώ έχει αρχίσει η ταινία και προκαλούν χάος. Δεν τακτοποιούνται με τίποτα, μέχρι να βγάλουν το μπουφάν τους, να βρουν πως θα βολευτούν, εσύ έχεις χάσει ένα μέρος της ταινίας που πήγες να απολαύσεις.

More from ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟΥ ΣΕΞ

…Καθ’ οδόν είναι, το ερωτικό ελιξίριο με την υπογραφή του Δημήτρη Σειρηνάκη...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *