ΤΑ ΚΟΚΤΕΙΛ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥ

‘Ενα δροσιστικό cocktail είναι πάντα μια καλή ιδέα ανεξαρτήτως καιρού. Από το μακρινό Περού έρχεται ήρθε η συνταγή για δύο από τα πιο χαρακτηριστικά τους cocktail.

Pisco Punch – Υλικά :
(Σερβίρεται σε ποτήρι Chilcano ή σε οποιοδήποτε ψηλό ποτήρι)
60 ml (2 oz.) Pisco Ferreyros quebranta (ή οποιοδήποτε Pisco της επιλογής σας)
60 ml (2 oz.) φρέσκο χυμό ανανά
15 ml (½ oz.) απλό σιρόπι ζάχαρης
15 ml (½ oz.) φρέσκο χυμό λεμονιού
2 σταγόνες bitters Angostura
1 φέτα ροζ γκρέιπφρουτ κομμένη στη μέση και φρέσκο δυόσμο για το γαρνίρισμα
Οδηγίες:
Ρίξτε όλα τα υλικά στο σέικερ.
Προσθέστε μερικά παγάκια και χτυπήστε δυνατά για 10 δευτερόλεπτα.
Στραγγίξτε το περιεχόμενο σε ένα ποτήρι γεμάτο με πάγο.
Γαρνίρετε με το γκρέιπφρουτ και το δυόσμο.

Gin Light – Υλικά:
60 ml (2 oz.) τζιν (προτείνουμε Tanqueray)
15 ml (½ oz.) φρέσκο χυμό λάιμ
1 σταγόνα bitters Angostura
120 ml (4 oz.) τόνικ (προτείνουμε το Elderflower Tonic Water)
Λωρίδες από φλούδα πορτοκαλιού για το γαρνίρισμα
Oδηγίες:
Παγώστε το ποτήρι.
Ρίξτε το τζιν, το χυμό από τα λάιμ και το bitters και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Προσθέστε πάγο και στη συνέχεια ρίξτε μέσα το τόνικ.
Γαρνίρετε με τις λωρίδες από τη φλούδα του πορτοκαλιού.

More from Jenny

SEXY GOTHIC-LOOK

Μαύρα σύννεφα μαζεύονται πάνω από τον κόσμο της μόδας, είναι και πάλι...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *