Τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα για το 2020

Παρακολουθώντας με μια random επίσκεψη τις τάσεις σε ξένα περιοδικά μόδας και ανδρικού στυλ και συζητώντας με ειδικούς Hairstylist σας παραθέτουμε μερικά από τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα που έχουμε δει και μας έχουν συμβουλεύσει. Από τα κοντοκουρεμένα έως τα μακριά με αφέλειες και πιο προχωρημένα αυτά είναι τα πιο δημοφιλή ανδρικά κουρέματα για το 2020.

Crew Cut
Το κοντό κούρεμα με σβησίματα στο πλάι και πίσω δεν θα φύγει σύντομα από την μόδα είναι μια σίγουρη επιλογή.
Undercut
Τα τελευταία χρόνια είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ανδρικά κουρέματα ειδικότερα σε πιο νέους άνδρες. Τονίζει πολύ το έντονο βλέμμα.
Disconnected Undercut
Για όσους θέλουν ένα μοντέρνο κούρεμα με έντονο κοντράστ, αυτή η κομψή και εντυπωσιακή εμφάνιση με ξυρισμένες πλευρές και μεγάλο μήκος στην κορυφή είναι ότι πρέπει. Είναι επίσης ιδανικό μαζί με γενειάδα.
Military Fade
Για άντρες που τους αρέσει ένα σύντομο και εύκολο χτένισμα, ένα στρατιωτικό κούρεμα είναι μια ιδανική επιλογή. Αυτό το ύφος τυπικά χαρακτηρίζεται από έντονο πλαινό ξεθώριασμα που κόβεται πολύ κοντά στο δέρμα και μεγάλο μάκρος στην κορυφή. Χάρη στο ελάχιστο μήκος της, αυτή η εμφάνιση είναι μια εξαιρετική επιλογή που απαιτεί ελάχιστο στυλ.
Hard Part With Perm
Η νέα τάση για τους τύπους που θέλουν ένα υπερσύγχρονο και εντυπωσιακό κούρεμα, θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο περμανάντ στην κορυφή και απαιτείται πολύ μαλλί. Όπως συμβαίνει με τα fades πλαινές περικοπές δλδ. Το στυλ αυτό αφορά την αντίθεση. Ο στυλίστας σας θα ξυρίσει κατά μήκος της πλευρικής σας αποκοπής, αφήνοντας το επάνω τμήμα σγουρό και γεμάτο. Το αποτέλεσμα φαίνεται ασυνήθιστο και ασύμμετρο, αλλά με κομψή συστροφή.
Mid Fade with Line Up
Αν ψάχνετε να κάνετε μια τολμηρή δήλωση με τα μαλλιά σας, αυτό είναι ότι πρέπει, θα βεβαιωθείτε ότι όλα τα μάτια είναι πάνω σας. Ο κουρέας σας μπορεί να γίνει δημιουργικός με αυτό το κούρεμα , ξύρισμα σε διαφορετικά σχήματα και γραμμές για να δημιουργήσει το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, η σύζευξη μιας γραμμής επάνω με μέση εξασθένιση σημαίνει ότι η τομή έχει περισσότερη δομή και θα φανεί ακόμη πιο εντυπωσιακή από την πλευρά της από την εμπρός.
Mid Fade with Slick Back
Ένα απίστευτα κολακευτικό κούρεμα επειδή υπογραμμίζει τις δυνατότητές του μαλλιού σας ενώ ταυτόχρονα κάνει το πρόσωπό σας μακρύτερο και πιο ισορροπημένο. Επιπλέον, οι γυναίκες το θεωρούν ένα από τα πιο σέξι κουρέματα για τους άνδρες . Ακόμα καλύτερα, είναι εύκολο στο στυλ, καθώς η δομή είναι ενσωματωμένη στην ίδια γραμμή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο πηλό, και μπορείτε να δημιουργήσετε μια εμφάνιση που είναι τέλεια για δουλειά η μια νύχτα έξω ή όταν πρέπει να εντυπωσιάσετε.
Mid Fade Haircut
Το κούρεμα μεσαίας απόστασης αρχίζει στο σημείο πάνω από τα αυτιά, καθιστώντας το διακριτικό αλλά ακόμα προσαρμόσιμο στις διαφορετικές προσεγγίσεις στυλ. Συμπληρωματικά με τα σύντομα, ίσια χτενίσματα, είναι μια πιο μοντέρνα ερμηνεία αυτής της περικοπής. Για να εξασφαλίσετε ότι το στυλ σας είναι κομψό και υπό έλεγχο, ασφαλίστε το με ένα μους ή ζελέ με σταθερή βάση.
Mid Fade with Quiff
Ένα quiff hairstyle φαίνεται υπέροχο σε όλα τα σχήματα του προσώπου αλλά είναι ιδιαίτερα κολακευτικό αν έχετε ένα στρογγυλό πρόσωπο. Αυτό συμβαίνει επειδή τραβά το βλέμμα προς τα πάνω, κάνοντας το πρόσωπό σας να φαίνεται μακρύτερο. Ένα δημοφιλές στυλ για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συχνά το συνδυάζουν με ραβδώσεις ή γραμμές. Έτσι, αν θέλετε να έχετε look αστέρι του ποδοσφαίρου , δοκιμάστε αυτό το στυλ.

Πως να πετύχεις το καλύτερο Fade Haircut

More from Dope Gang

LYNA PEREZ 2020 (Gallery+video)

Κάπως έτσι πρέπει να γίνονται οι φωτογραφήσεις για τα ετήσια ημερολόγια, καλό...
Read More