Ρομπότ του σεξ θα κατακλύσουν το Άμστερνταμ έως το 2050 

Οι ειδικοί έχουν προβλέψει ότι το Άμστερνταμ θα μπορούσε να γίνει έως το 2050 η πόλη του ρομποτικού σεξ, προσφέροντας ιδιαίτερης σημασίας ευεργετήματα στους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τον Ian Yeoman, εξειδικευμένο στην ρομποτική και την σεξολόγο Michelle Mars “τα ρομπότ θα βοηθήσουν στην αντικατάσταση των ανθρώπων στην βιομηχανία του πορνό”, αφού όπως λένε θα είναι δύσκολο στους ανθρώπους να συναγωνιστούν “τις καλές υπηρεσίες σε χαμηλή τιμή” των ρομπότ.

“Όλα τα androids θα είναι κατασκευασμένα από αντιβακτηριδιακά υλικά κάνοντας αδύνατη την μεταφορά ασθενειών μέσω των ανθρώπινων υγρών”, σημειώνουν.

Οι δύο επιστήμονες προβλέπουν ότι τα ρομπότ θα προσφέρουν μία γκάμα υπηρεσιών όπως χορό, μασάζ ακόμα και πλήρη σεξουαλική επαφή.

Ο Neal Slateford, ιδιοκτήτης της Lovehoney, της μεγαλύτερης εταιρείας online sex βοηθημάτων υποστηρίζει ότι το ρομποτικό σεξ θα γίνει κοινός τόπος πριν καν το καταλάβουμε.

Τα ρομποτ που παρέχουν σεξουαλικές υπηρεσίες κοστίζουν σήμερα 8.000 ευρώ όμως η τιμή τους αναμένεται να γίνει περισσότερο προσιτή το λιγότερο σε τρία χρόνια.

More from Dope Gang

Ένα διαφορετικό… “ατύχημα” σε γυναίκα

Η συνοδήγηση σε αγωνιστικό αυτοκίνητο, εκτός του ότι είναι ιδιαίτερα τρομακτική για...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *