ΠΩΣ ΝΑ ΝΤΥΝΕΣΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ

Ποτό, οδήγηση, τυχερά παιχνίδια, strip show. Τέσσερα από τα πολλά παραδείγματα, που θα μπορούσαμε να σου παραθέσουμε, στα οποία υπάρχει όριο ηλικίας. Εμφανές και βάσει νόμου. Υπάρχουν όμως και κάποια όρια ηλικίας που είναι ανεπίσημα και τα θέτεις εσύ στον εαυτό σου, προκειμένου να δείχνεις τουλάχιστον αστείος.

Ένα από αυτά αφορά τη μόδα και το στυλ. Συγκεκριμένα, το κατά πόσο οι στιλιστικές σου επιλογές συνάδουν με τα χρόνια που κουβαλάς στην πλάτη σου, ώστε η συνολική σου εικόνα να αποπνέει κομψότητα και σε καμία περίπτωση γραφικότητα.

Επειδή λοιπόν σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί, έστω και για μία φορά, κοιτώντας τον εαυτό σου στον καθρέπτη «Μήπως είμαι πολύ μεγάλος για να το φορέσω;», ο παρακάτω αναλυτικός οδηγός θα σε βοηθήσει να βρεις την απάντηση που ψάχνεις.

(Και μια παρένθεση: Φυσικά και μπορείς να φορέσεις ό,τι θέλεις. Ο οδηγός αυτός είναι ενδεικτικός και σε καμία περίπτωση δεν σου προτείνουμε να τον ακολουθείς κατά γράμμα. Πρόκειται απλά για κλασικές προτάσεις ντυσίματος ανάλογα με την ηλικία).

Τζην
Κάτω από 25: Σκισμένο

Τι κι αν είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις μόδας στα τζην για το 2017; Η αλήθεια είναι πως ένα τζην με σκισίματα δεν ταιριάζει σε όλους τους το ίδιο. Πρέπει να έχεις το ανάλογο στυλ για να το υποστηρίξεις. Να το φορέσεις και να μην σε φορέσει. Ίσως γι’ αυτό και να ταιριάζει ιδανικά με την επαναστατική και ροκ φύση των εφήβων, αλλά και με τη φράση «Μα καλά δεν έχεις χρήματα να αγοράσεις ένα καινούργιο τζην;».

Μεταξύ 25 και 35: Φθαρμένο

Ή αλλιώς distressed. Είναι το τζην που ακροβατεί ανάμεσα στο κλασικό και στο σκισμένο. Αντί για σκισίματα έχει συνήθως ξεβάμματα ή καλύτερα ξεθωριάσματα, μιας και δεν είναι έντονα, αλλά ικανά να χαρίσουν το εφέ της παλαιωμένης όψης στο ύφασμα.

Πάνω από 35: Κλασικό

Είτε έχεις παντρευτεί και έχεις κάνει οικογένεια, είτε συνεχίζεις να δηλώνεις ορκισμένος εργένης, σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να δίνεις την εντύπωση ενός άντρα που παλιμπαιδίζει. Κινούμενος σ΄αυτή την κατεύθυνση λοιπόν η καλύτερη επιλογή που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις στις κλασικές γραμμές. Ένα τζην σε άνετη ίσια γραμμή θα σου προσφέρει άνεση, αλλά και στυλ, μιας και αποτελεί το ιδανικό κομμάτι για να πετύχεις το smart casual look.

More from Dope Gang

Ο Grigory Mamurin πληρώνει, ξεγυμνώνει και φασώνει κορίτσια

Ο Ρώσος ζάμπλουτος Grigory Mamurin σε νέες περιπέτειες, δείτε τι κάνει σε περαστικές,...
Read More