Ποτά που δέν φαντάζεστε οτι υπάρχουν…

Ό,τι κι αν έχετε δοκιμάσει, υπάρχουν κάποια ποτά που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Κάποια από αυτά προκαλούν αηδία, κάποια άλλα έχουν την προέλευσή τους σε γιατροσόφια και δοξασίες, και κάποια άλλα είναι, απλώς, άχρηστα…

Μερικά από αυτά:
«Φιδόκρασο». Παρασκευάζεται στην Ασία και θεωρείται ισχυρό φάρμακο και αφροδισιακό.

Μπύρα με γεύση ντόνατ σοκολάτας. Το ποτό περιέχει σοκολάτα. Το ντόνατ δεν ξέρουμε που βρίσκεται. Μάλλον το σερβίρουν χωριστά και το βουτάς στην μπύρα.

Πούλκε. Το ποτό που παρασκεύαζαν οι Αζτέκοι από ένα είδος κάκτου. Πολλοί χωρικοί στο Μεξικό εξακολουθούν να το φτιάχνουν, αλλά έχει χάσει την «αίγλη» του. Είναι πολύ πικρό, αλλά σύμφωνα με τους λάτρεις του, «εξίσου θρεπτικό με το κρέας».

Μπύρα με γεύση πίτσας. Τι να πει κανείς….

Ο «Ρώσος» ανταγωνιστής της τεκίλα με το σκουλίκι είναι η βότκα με σκορπιό. Το δηλητήριο του «τέρατος» έχει εξουδετερωθεί πριν την εμφιάλωση και ο σκορπιός είναι απολύτως βρώσιμος!

Μπύρα με τσίλι. Η επιγραφή στο μπουκάλι τα λέει όλα: «Μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε».

Βότκα με… μπέικον. Δεν είναι επίσημο εμπορικό προϊόν, αλλά έμπνευση ενός Αμερικανού που προσθέτει το τσιγαρισμένο αλλαντικό στα μπουκάλια.

Μούνσαϊν. Είναι η αμερικανική ρακή. Ένα έξτρα δυνατό απόσταγμα που παρασκευάζεται παράνομα και είναι πολύ δημοφιλές στις ΗΠΑ.

More from Jenny

ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ – 15 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα θεωρούνται λιγότερο επιβλαβή σε σχέση με τα συμβατικά τσιγάρα,...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *