Ο James Bond επιστρέφει με το SPECTRE

Στις 23 Σεπτεμβρίου δημοσιεύθηκε στο www.007.com το τελευταίο vlog από το πλατό του SPECTRE, της 24ης περιπέτειας του James Bond.

Ο γνωστός πράκτοραςJames Bond (Daniel Craig)  επιστρέφει στο τιμόνι της Aston Martin και τον Sam Mendes στο τιμόνι της σκηνοθεσίας με τον δεύτερο να δηλώνει «H παράδοση για τον Bond είναι πάντα πραγματικές επικίνδυνες σκηνές, πραγματική δράση, πραγματικές εκρήξεις…» 

Ο Chris Corbould  επικεφαλής των special effects συμπλήρωσε: «Θα είναι πραγματικά σαν τον γύρο του θανάτου σε λούνα πάρκ»

Η υπόθεση: Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν οδηγεί τον James Bond (Daniel Craig) σε μια αποστολή στην Πόλη του Μεξικού, και τελικά στη Ρώμη όπου συναντά την Lucia Sciarra (Monica Bellucci), την όμορφη και απαγορευμένη χήρα ενός κακόφημου εγκληματία. Ο Bond διεισδύει σε μια μυστική συνάντηση και ανακαλύπτει την ύπαρξη μιας εγκληματικής οργάνωσης γνωστή ως SPECTRE.

007

Στο Λονδίνο, o Max Denbigh (Andrew Scott), ο νέος επικεφαλής του Κέντρου για την Εθνική Ασφάλεια, αμφισβητεί τις ενέργειες του Bond και τις ικανότητες της MI6, με επικεφαλής τον Μ (Ralph Fiennes). Ο Bond στρατολογεί συγκαλυμμένα την Moneypenny (Naomie Harris) και τον Q (Ben Whishaw) για να τον βοηθήσουν να αναζητήσει την Madeleine Swann (Léa Seydoux), την κόρη του παλιού εχθρού του Mr. White (Jesper Christensen), ο οποίος μπορεί να κρατά το κλειδί για να ξετυλίξει τον ιστό της SPECTRE. Ως κόρη δολοφόνου η Madeleine καταλαβαίνει τον Bond με έναν τρόπο που οι άλλοι δεν μπορούν.

Ο Sam Mendes επιστρέφει για να σκηνοθετήσει το SPECTRE, με τον Daniel Craig να αναλαμβάνει τον ρόλο του 007 για τέταρτη φορά. Το SPECTRE είναι μια παραγωγή των Michael G. Wilson και Barbara Broccoli. Το σενάριο είναι των John Logan και Neal Purvis & Robert Wade και Jez Butterworth, σε μια ιστορία των John Logan και Neal Purvis & Robert Wade.

Το SPECTRE κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου 2015.

Δείτε το TRAILER

More from Jimmy

Χάρισον Φόρντ: Επιστρέφει στα 73 του ως Ιντιάνα Τζόουνς για 5η φορά

Η επιστροφή του Ιντιάνα Τζόουνς Ο Ιντιάνα Τζόουνς θα επιστρέψει στη μεγάλη...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *