Κώστας Βουτσάς, ο αιώνιος έφηβος του ελληνικού κινηματογράφου

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε για τη γειτονιά του Νίκου Κούρκουλου και του Αλέκου Αλεξανδράκη και μαζί του πήρε μια ολόκληρη εποχή… Μια εποχή που ο ελληνικός κινηματογράφος άνθιζε κι εκείνος έδινε και την ψυχή του στο «σανίδι». Μέχρι την τελευταία στιγμή…

Μας αποχαιρέτησε τα ξημερώματα, έχοντας δίπλα του τη σύντροφο και τα παιδιά του. Η είδηση του θανάτου του καταξιωμένου και δημοφιλή κωμικού ηθοποιού που άφησε ανεξίτηλο στίγμα στην χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου με την καλλιτεχνική του διαδρομή να ξεπερνά τα 70 χρόνια, σκορπά συγκίνηση σε όλη τη χώρα.

Με τον παιχνιδιάρικo χαρακτήρα του, την ανάλαφρη διάθεσή του, το πληθωρικό και μπριόζικο παίξιμό του, ο Κώστας Βουτσάς δημιούργησε ένα ιδιαίτερο τύπο κωμικού ηθοποιού, που αποτελεί εγγύηση γέλιου και αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό. Είναι ένα από τα σύμβολα της χρυσής εποχής του εμπορικού κινηματογράφου, αλλά ανέδειξε το υποκριτικό του ταλέντο και σε πιο απαιτητικούς ρόλους στον κινηματογράφο και το θέατρο.

Ο σπουδαίος κωμικός Κώστας Βουτσάς έριξε την δική του αυλαία, σε μία ζωή που την έζησε μέχρι το μεδούλι και θα μείνει πάντα νέος.

More from Jenny

Μην στέλνετε μηνύματα μετά το πρώτο ραντεβού γιατί…

Μετά το πρώτο ραντεβού σίγουρα μπαίνει ο πειρασμός του γραπτού μηνύματος. Να...
Read More