Ηράκλειο: ”Στην Εντατική” Η βασίλισσα της διασκέδασης

Το μεγαλύτερο party του τοπικού κοινού που δημιουργήθηκε για να κάνει την νυχτερινή ζωή της πόλης μας πιο διασκεδαστική απο ποτέ. Η βασίλισσα της διασκέδασης όπως την αποκαλεί πλέον το λατρεμένο της κοινό, μας διασκεδάζει κάθε Πέμπτη στο 2elve experience club (Κοραή Αδαμαντίου 12) στο Ηράκλειο Κρήτης.

Κάθε Πέμπτη το γνωστό κλαμπ του Ηρακλείου ανοίγει τις πόρτες του και μας καλωσορίζει παρέα με την ”Εντατική” και μας διασκεδάζει με ελληνική μουσική.

”Στην εντατική” ονομάστηκε και έγινε πιο extravaganza με την θεματική της που αφορά το ιατρικό περιεχόμενο. Ξεκίνησε απο την Κομοτηνή το 2013 και πολύ γρήγορα έκλεψε τις καρδιές όλων με αποτέλεσμα να επεκταθεί η φήμη της σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, της Κύπρου και της Βουλγαρίας, με πρωταγωνιστική παρουσία βέβαια τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη. Η δημοφιλή πλέον ομάδα με διοργανωτές τον Μιχάλη Χατζηιωάννου, τον Στέλιο Αναστασάκη και τον Μάνο Βέριγο έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να ξεπεράσει τα 800 events, ενώ μετρά συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως τον Ηλία Καμπακάκη, τον STAN αλλά και την Josephine.

Το δημοφιλέστερο party που έχει γράψει ιστορία κάνει την εμφάνιση του παράλληλα κάθε Κυριακή σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης (Bedroom club)

More from Εβελίνα Νικηφοράκη

Αυτά είναι τα 10+1 πιο σέξι tattoo για γυναίκες

Ενώ οι μηροί δεν είναι μια κλασική θέση τατουάζ για τις γυναίκες,...
Read More