Γυαλιά ηλίου… κι όμως είναι δύσκολη επιλογή

Διαρκώς άνδρες και γυναίκες βομβαρδίζονται από παντού σχετικά με την επιλογή των γυαλιών ηλίου. Τελικά όμως, τα πράγματα δεν είναι και πολύ εύκολα για να βρει κάποιος τα γυαλιά που είναι φτιαγμένα για το πρόσωπο του καθενός χωριστά, καθώς ο καθένας είναι μοναδική προσωπικότητα, την οποία ακόμα κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου την αναδεικνύουν.

Οταν πρόκειται να αγοράσει κάποιος τα γυαλιά ηλίου του εκτός από τους φακούς οι οποίοι εννοείται ότι πρέπει να είναι πολύ καλής ποιότητας για να προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία, πρέπει να προσέξει και ένα άλλο παράγοντα που είναι εξίσου σημαντικός με την ποιότητα των φακών. Το σχήμα τους, το χρώμα τους, και το υλικό που ταιριάζει στο δικό του πρόσωπο αποκλειστικά.

Οι άνδρες συνηθίζουν να παρασύρονται από τη μόδα, ή να μην τους ενδιαφέρει το σχήμα των γυαλιών, με αποτέλεσμα είτε να βάζουν ό,τι βρουν χωρίς να ψάξουν καλά τι τους ταιριάζει, είτε για να είναι in, αρκετές φορές το αποτέλεσμα να είναι… τραγικό.

Το μεγάλο σχήμα φακών δεν ταιριάζει για παράδειγμα σε λεπτά πρόσωπα, όπως επίσης και ένας λευκός σκελετός γυαλιών δεν ταιριάζει σε ανοιχτόχρωμα δέρματα. 

Ετσι, όταν τα βήματά σας, σάς οδηγήσουν σε κάποιο κατάστημα οπτικών, μην κοιτάξετε αυτό που θα προσπαθήσουν να σας πουλήσουν ή αυτό που θα σας ενθουσιάσει. Θα πρέπει με υπομονή να φορέσετε διάφορα σχήματα και σχέδια για να επιλέξετε τελικά αυτό που σας ταιριάζει και θα σας τονίζει τον τύπο σας.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, προσοχή στην αγορά των γυαλιών σας…

More from ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗ

Δηλώνω…. Είμαι;

Δηλώνω ποιητής. Είμαι. Δηλώνω συγγραφέας. Είμαι. Δηλώνω οδηγός, ζωγράφος, ακτιβίστρια, ερωτευμένη. Είμαι....
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *