ΑΝΤΡΙΚΑ ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΑ TIPS ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείς να ακολουθήσεις στυλιστικά tips για να δείχνεις τέλειος σε όλα, ειδικά αν θα μείνεις για αρκετό καιρό ακόμα στην πόλη λόγω δουλειάς.

Διάλεξε τα σωστά ύφασμα

Το σωστό ύφασμα είναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα ως προς τις μπλούζες, και η κατάλληλη επιλογή είναι τα υφάσματα που είναι ελαφριά, τα οποία αφήνουν το δέρμα να αναπνέει και είναι απορροφητικά ώστε να τραβούν τον ιδρώτα. Τα καλύτερα για αυτό τον σκοπό είναι τα βαμβακερά και τα λινά και όσα είναι σε ανοιχτόχρωμους τόνους, ώστε να μην τραβούν την ζέστη.

Παντελόνι αλλά όχι jean

Αν και το jean είναι άνετο, διαχρονικό και πάντα στυλάτο, τις μέρες που έχει ζέστη  δεν είναι η ιδανική επιλογή, γιατί είναι αρκετά ζεστό. Υπάρχουν πολλά καλοκαιρινά παντελόνια με λεπτό ύφασμα.

Φόρεσε το σωστό σορτς

Τις ώρες ξεκούρασης το σορτς είναι η καλύτερη επιλογή παντελονιού, αφού αφήνουν ακάλυπτα τα πόδια και έτσι νιώθετε πιο άνετοι. Απέφυγε τα φαρδιά σορτς, όπως κάποια αθλητικά που είναι φτιαγμένα με το ίδιο ύφασμα που είναι τα φούτερ, γιατί είναι πιο ζεστά. Διάλεξε ένα σορτς που είναι άνετο, έχει καλή εφαρμογή, είναι από λεπτό ύφασμα και σε κάνουν να νιώθεις άνετα.

Πουκάμισο

Πολλές φορές η φύση της δουλειάς σου δεν σου επιτρέπει να φορέσεις το άνετο Tshirt και χρειάζεται να φορέσεις πουκάμισο. Ακόμα και εδώ τα πάντα κρίνονται στο ύφασμα. Διάλεξε ένα λεπτό βαμβακερό πουκάμισο ή ένα λινό και φρόντισε να είναι καλοκαιρινό το κόψιμό του, ώστε να μην φτάνουν τα κουμπιά μέχρι ψηλά στο λαιμό.

More from Dope Gang

Γυναίκα κλείδωσε τον άνδρα της για σέξ

Για να την ικανοποιήσει σεξουαλικά, κλείδωσε τον άνδρα της στο σπίτι 24...
Read More