Αλεξάντερ ΜακΚουίν: «Η ταινία»

Πέρσι είχαμε την θεατρική παράσταση για τη ζωή του Αλεξάντερ ΜακΚουίν, του χρόνου όμως θα είναι η χρονιά της ταινίας για τη ζωή του διάσημου μόδιστρου, που θα βασίζεται σε ένα πρωτότυπο σενάριο γραμμένο από τον βραβευμένο θεατρικό συγγραφέα Κρις Ουρχ.

Η βιογραφική ταινία για τη ζωή του εκλιπόντα σχεδιαστή μόδας παράγεται από την εταιρεία παραγωγής και διανομής ταινιών Path?, μία εταιρεία που βρίσκεται πίσω και από άλλες βιογραφικές ταινίες όπως «Σουφραζέτες», «Σέλμα» και «Μαντέλα», και θα σκηνοθετηθεί από τον Βρετανό σκηνοθέτη Άντριου Χέι. Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει προς το τέλος του τρέχοντος έτους.

Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες ούτε για το καστ της ταινίας, αλλά ούτε και για την πλοκή της, αναμφισβήτητα η ταινία θα προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον. Πέρσι η παράσταση «Alexander McQueen: Savage Beauty» τα πήγε ιδιαίτερα καλά αφού οι παραστάσεις παρατάθηκαν ώστε να αντιμετωπιστεί η μεγάλη ζήτηση του κοινού.

Ο Αλεξάντερ Λι ΜακΚουίν γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου του 1969 στο Λονδίνο και πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου 2010 σε ηλικία 40 ετών.

More from Elena

The Biggest Things In The World

Σας παρουσιάζουμε τους 15 πρωταθλητές στο είδος τους. Αυτά που δεν μπορούνε...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *