Η Εβελίνα και η Ζωή μένουν σπίτι

Το να είσαι καραντινιέρι δεν είναι εύκολη υπόθεση, ωστόσο είναι κάτι που πρέπει να γίνει για όσο διάστημα χρειαστεί. Να θυμάστε ότι αυτή είναι μια παροδική κατάσταση και είναι στο χέρι μας να παραμείνει έτσι.

Τα κορίτσια η Ζωή και η Εβελίνα σου λένε κάποια παιχνίδια που μπορεί και να τα έχεις ξεχάσει αλλά θα σε συναρπάσουν, είτε θα τα παίξετε με την μόνιμη παρέα σπίτι σας, είτε μέσω webcam, viber, facetime.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Evelina Nikiforaki (@evelynnikk) on

Θάρρος ή Αλήθεια

Οι κανόνες: Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω που να μην γνωρίζει πώς παίζεται το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η παρέα μαζεύεται κι ένας ένας με τη σειρά του ρωτάει κάποιον ‘Θάρρος ή Αλήθεια’. Αν απαντήσει ‘Θάρρος’, τότε πρέπει να του βάλει μια πρόκληση, την οποία είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει. Αν πάλι διστάσει και πει ‘Αλήθεια’, τότε πρέπει να απαντήσει με 100% ειλικρίνεια σε οποιαδήποτε ερώτηση του γίνει.

Τι χρειάζεσαι: Πάνω από τρία άτομα για να έχει ενδιαφέρον.

Level γέλιου: Αν τα challenges είναι καλά και η παρέα έχει θάρρος, τότε το παιχνίδι μπορεί να απογειωθεί.

Όνομα, ζώο, φυτό

Οι κανόνες: Παιχνίδι για πιο σοφιστικέ παρέες. Ένας αρχίζει και λέει από μέσα του την Αλφαβήτα και κάποιος τον σταματάει. Σε όποιο γράμμα σταματήσει, δίνεται το έναυσμα για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Αν για παράδειγμα το STOP γίνει στο γράμμα ‘Μ’, τότε οι παίκτες πρέπει να συμπληρώσουν στο χαρτί τους ένα όνομα, ζώο, πράγμα, αντικείμενο, επάγγελμα ή ότι άλλο συμφωνηθεί, το οποίο θα αρχίζει από ‘Μ’. Νικητής είναι αυτός που θα γεμίσει όλες τις κατηγορίες πρώτος.

Τι χρειάζεσαι: Μπόλικα χαρτιά και αρκετά στυλό για όλους.

Level γέλιου: Θα μάθεις για ζώα που δεν υπάρχουν καν και θα ακούσεις αντικείμενα για πρώτη φορά στη ζωή σου. Όσο να ‘ναι το έχει το γέλιο του.

Beer Pong

Οι κανόνες: Σχετικά πιο νέο παιχνίδι σε σχέση με τα υπόλοιπα, αλλά με εξίσου μεγάλη πλάκα. Αγοράζεις μερικά πλαστικά ποτήρια, τα οποία γεμίζεις με μπύρα. Τα τοποθετείς σε σχήμα τριγώνου στο τραπέζι και ένας ένας οι παίκτες προσπαθούν να στοχεύσουν με το μπαλάκι ένα ποτήρι. Αν τα καταφέρουν, πρέπει να πιουν και τη μπύρα που έχει μέσα. Αυτό γίνεται μέχρι να τελειώσουν όλα τα ποτήρια.

Τι χρειάζεσαι: Πλαστικά ποτήρια και ένα μπαλάκι.

Level γέλιου: Όσο περισσότερο αλκοόλ, τόσο περισσότερο γέλιο. Με μέτρο, όμως, αλλιώς σας βλέπουμε να κοιμάστε στους καναπέδες του σπιτιού.

Αναπτήρας

Οι κανόνες: Κλασσικό και αγαπημένο. Ένα παιχνίδι που μπορεί εύκολα να ‘ανάψει’ τα αίματα στο σπίτι. Γίνεται πολύ καλύτερο όταν η παρέα είναι mixed, όταν υπάρχουν δηλαδή και γυναίκες και άνδρες, καθώς ο αναπτήρας μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ακόμη και ερωτικές ιστορίες. Ο παίκτης που έχει τον αναπτήρα κάνει μια ερώτηση στο αυτί του διπλανού του, η οποία σχετίζεται με κάποιον από την παρέα. Εκείνος απαντάει με τη σειρά του, δίνοντας τον αναπτήρα στο άτομο που θεωρεί ότι ταιριάζει περισσότερο ως απάντηση στην ερώτηση και πάει λέγοντας.

Τι χρειάζεσαι: Τουλάχιστον πέντε άτομα και διάθεση για εξομολογήσεις.

Level γέλιου: Το γέλιο εδώ είναι σε μέτρια επίπεδα. Θα έρθει, όμως, επόμενη ημέρα όταν θα συζητάτε τα όσα ακούστηκαν.

Greek Whisper Challenge

Το γνωστό παιχνίδι που προσπαθείς να μαντέψεις τι ψιθυρίζει ο άλλος ενώ εσύ ακούς μουσική.

Δεν ξέρουμε τι από τα παραπάνω θα σου αρέσει περισσότερο, το σίγουρο είναι πως ότι κι αν δοκιμάσετε με την παρέα σου θα περάσετε υπέροχα.

More from Dope Gang

Dalia Elliott μια ξανθιά Ντάλια (εικόνες+βίντεο)

Η γεννημένη στο Κουβέιτ αλλά μεγαλωμένη στις ΗΠΑ καλλονή  Ντάλια Έλιοτ ξεκίνησε...
Read More