Απίθανη έκρηξη Πηλίδη: «Δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα»

Ο Γιωρίκας Πηλίδης ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor, φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του «Τι λες τώρα;» προκειμένου να συνομιλήσει με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Πάλης, για τον αποκλεισμό του νεαρού αθλητή από τους Μεσογειακούς Αγώνες.

Ωστόσο η συνύπαρξη τους δεν ήταν και τόσο… αρμονική, καθώς τα λόγια του αντιπροέδρου είχαν ως αποτέλεσμα ο Πηλίδης να βγει εκτός εαυτού και να ζητήσει τον λόγο για τις ανακρίβειες που ακούστηκαν προς το όνομα του.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του survivor ανέφερε: «Πότε είχα εγώ γιατρό, μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας. Δε μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα. Σας παρακαλώ. Θα μου λέει ψέματα αυτός ο άνθρωπος που δεν τον γνωρίζω καν; Σας παρακαλώ πραγματικά, αφήστε με να σηκωθώ να φύγω. Τρελαίνομαι. Με τρώει το δίκιο μου. Γύρισα από το Survivor και τέσσερις μήνες λιώνω στην προπόνηση και δε με στέλνουν στους αγώνες. Με τι λόγια να τους χαρακτηρίσω αυτούς τους ανθρώπους. Πότε είχα γιατρό ψεύτη! Να μας πει καλύτερα ποιος τα έφαγε τα 150 χιλιάδες ευρώ. Γελάς; Γελάς κιόλας. Δε ντρέπεσαι ρε; Ξεφτίλα. Δεν μπορώ. Δε θα μου λέει εμένα ψέματα αυτός. Θα μου πει εμένα ψέματα; Δε μπορείτε να βγάζετε έναν άνθρωπο που σας ορκίζομαι πρώτη φορά τον βλέπω. Κάθε μέρα αλλάζουν τους αντιπροέδρους. Εγώ πριν δυο εβδομάδες γνώρισα τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μας. Πλάκα μας κάνετε;».

Κάπου εκεί οι ψυχραιμότεροι θέλησαν να επέμβουν προκειμένου να ηρεμίσουν τα πνεύματα, αφού η κατάσταση είχε βγει εκτός ελέγχου.

About Author /

Journalist - News Director

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search