Φέτος όπως και κάθε χρόνο όλες μας αναρωτιόμαστε τι να φορέσουμε στις γιορτές των Χριστουγέννων, κυρίως στα ρεβεγιόν. Μην ανησυχείς, σου έχω τη λύση!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείς είναι η λάμψη. Τέτοιες μέρες πρέπει να δείχνεις λαμπερή και να βγάζεις προς τα έξω την πιο cool πλευρά σου. Οι λάμψεις και τα στρας έχουν την τιμητική τους παρόλα αυτά όμως, έχεις πολλές επιλογές ανάμεσα σε φορέματα, ολόσωμες φόρμες, κοστούμια ώστε να είσαι μοντέρνα και chic ταυτόχρονα.

Το δεύτερο βήμα είναι να κοιτάξεις προσεκτικά τι σου ταιριάζει βάση του σωματότυπού σου και του στυλ σου. Όλες λίγο ή πολύ γνωρίζουμε τι είναι αυτό που μας ταιριάζει, οπότε δεν θα είναι και τόσο δύσκολο να βρούμε το απόλυτο συνολάκι. Ωστόσο αν ακολουθήσεις τα στυλιστικά βήματα απο τις αδερφές Kardashians & Jenners τότε σίγουρα θα κλέβεις την παράσταση σε κάθε γιορτινό τραπέζι.

Έπειτα κοίτα να μην αγοράσεις ακριβά ρούχα και αξεσουάρ, τα ακριβά δεν είναι απαραίτητα και τα καλύτερα. Χρειάζεσαι ένα φυσιολογικό budget μεταξύ 100 με 150 ευρώ για να κάνεις το απόλυτο outfit Χριστουγέννων, να είναι ονειρικό.

Αυτά είναι τα 8 outfits που μπορείς να κάνεις για να είσαι elegant και μοντέρνα: