Όχι στο «δεν μου αρέσει» από την Κάρα Ντελεβίν

Αντίθετη στο ‘κουμπί’ «δεν μου αρέσει» του Facebook η Κάρα Ντελεβίν. Το πρώην σούπερ μόντελ και νυν ηθοποιός απορρίπτει την ιδέα της νέας επιλογής. «Εάν κάνεις Dislike στις φωτογραφίες ενός χρήστη, αυτό θα πυροδοτήσει ένα νέο κύμα μπούλινγκ» λέει η Κάρα στην εφημερίδα Σάντεϊ Τάιμς.

«Αυτές οι εταιρίες βγάζουν τόσα πολλά χρήματα, απλά θέλουν αυτό το καινούριο εργαλείο. Εάν είναι κάτι που πρόκειται να βλάψει κάποιον, πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να το απορρίψουμε» λέει η νεαρή καλλονή και προσθέτει «όλα εντάξει με το like, αλλά εάν έχεις μια κακή σκέψη για κάποιον κράτα την για τον εαυτό σου».

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Κάρα δεν αντιλαμβάνεται τη σημασία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως πηγή πληροφόρησης και ως ένα μέσο για τους νέους, που εφιστά την προσοχή τους σε ορισμένα παγκόσμια ζητήματα. «Η νεολαία του σήμερα, ιδιαίτερα τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα» λέει η πρωταγωνίστρια του «Paper Town» «έχει τόση δύναμη να αλλάξει τα κακώς κείμενα στην κοινωνία μας». Είναι σημαντικό να έχουν κάποιον να τους «δείχνει το δρόμο» λέει η ακτιβίστρια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.«Είτε είμαι εγώ, είτε κάποιος άλλος».

More from Jenny

Ο Ντουέιν «Ροκ» Τζόνσον για Πρόεδρος των ΗΠΑ

Ακόμη ένας υποψήφιος πρόεδρος για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (ΗΠΑ) προέκυψε...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *