Τζορτζ Κλούνεϊ και Ραντ Γκέρμπερ σε νέες περιπέτειες

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους του Χόλιγουντ, όμως ξέρει πώς να περνάει απαρατήρητος στις διακοπές του.

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει βρει τον πλέον ιδανικό τρόπο να ξεφεύγει από τη ρουτίνα της ζωής του και τις υποχρεώσεις ειδικά τώρα που με τον ερχομό των διδύμων έχουν αυξηθεί. Έτσι ο 56χρονος σταρ φοράει το κράνος του, βάζει τα σκούρα του γυαλιά, καβαλάει τη μοτοσυκλέτα του και χάνεται στους δρόμους.

Τα τελευταία χρόνια στις περιπλανήσεις του αυτές έχει μαζί του τον καλό του φίλο Ραντ Γκέρμπερ, μαζί με τον οποίο δημιούργησαν μία επιχείρηση παραγωγής τεκίλα, την οποία και πώλησαν έναντι πολλών δισεκατομμυρίων, ενώ είναι γείτονες και στο Μεξικό. Στο παρελθόν έχουν ταξιδέψει μαζί στην Αμερική, την Ιταλία και την Κορσική.

Φέτος οι δυο τους προετοιμάζουν ένα ταξίδι μιας εβδομάδας στην Ισπανία. «Μερικές φορές ταξιδεύουμε για 15 συνεχόμενες ώρες την ημέρα. Ποτέ δεν ξέρουμε πού πηγαίνουμε, σηκωνόμαστε το πρωί και ξεκινάμε», δήλωσε ο Γκέρμπερ στο Bloomberg Pursuits.

More from Dope Newsroom

Τα 3 μυστικά του καλού ύπνου

Ο ύπνος είναι απαραίτητος για την ξεκούραση του σώματος αλλά και του...
Read More