Στο Just The 2 of us η Kατερίνα Στικούδι

Το λαμπερό show το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 25/09 αναμένεται να έχει μερικές αλλαγές. Η πρώτη και μεγαλύτερη αφορά το κανάλι, αφού πλέον το Just δεν θα προβάλλεται από την συχνότητα του Open, αλλά από αυτή του Alpha! Κάπως έτσι οι τηλεθεατές θα αναγκαστούν να συνηθίσουν το γεγονός πως το show θα έχει άλλη τηλεοπτική στέγη, σε σχέση με τις δυο πρώτες σεζόν προβολής του.

Η άλλη αφορά ένα πρόσωπο έκπληξη και αυτό δεν είναι άλλο από την Κατερίνα Στικούδη. Η γνωστή τραγουδίστρια θα βρεθεί στον τρίτο κύκλο του Just αναλαμβάνοντας τον ρόλο που είχε στο παρελθόν η Βίκυ Κάβουρα, δηλαδή θα βρίσκεται στο backstage και θα υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους μετά τις συμμετοχές τους.

Την αποκάλυψη για το παραπάνω την έκανε πρόσφατα ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος μάλιστα δεν έκρυψε το γεγονός πως η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από τα ίδια άτομα, χωρίς να υπάρξει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Κάτι που σημαίνει πως οι Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου και Βίκυ Σταυροπούλου θα βρίσκονται για ακόμη μια χρονιά στον ρόλο των κριτών.

About Author /

Journalist - News Director

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search