Βig Brother: Σάλος με ροζ βίντεο παίκτη

Ο νέος κύκλος του Big Brother ξεκίνησε, με τους παίκτες του ριάλιτι να βιώνουν τα πρώτα τους 24ωρα στο σπίτι του «μεγάλου αδελφού». Μάλιστα κατά την παρουσίαση τους είδαμε και ορισμένους παίκτες οι οποίοι είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, αφού μιλάμε για τραγουδιστές σε γνωστές εταιρίες, μοντέλα, influencers από το instagram, αλλά και άτομα που έχουν συμμετάσχει και σε άλλα ριάλιτι.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «On Time» ένας από τους παίκτες του παιχνιδιού, είναι πρωταγωνιστής σε ένα ροζ βίντεο το οποίο τα τελευταία 24ωρα και μετά την είδοσο του στο παιχνίδι κάνει τον γύρω του διαδικτύου. Κάτι ανάλογο με το περσινό παιχνίδι όπου μια γυναίκα είχε αντίστοιχο περιστατικό, το οποίο γιγαντώθηκε με την είσοδο της στο σπίτι του Big Brother.

Μένει να δούμε από εδώ και πέρα ποια θα είναι η στάση της οικογένειας του παίκτη, και αν θα προβεί σε μηνύσεις ή κινητοποιήσεις σχετικά με αυτό το βίντεο το οποίο απεικονίζει ένα από τα πρόσωπα του Big Brother να αυτοϊκανοποιείται με το πρόσωπο του να είναι κάτι παραπάνω από εμφανή.

About Author /

Life is a tricky, stay in your magic

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search