Σάκης Κατσούλης: «Δεν είμαι μαζί με την Μαριαλένα»

Ο νικητής του φετινού Survivor Σάκης Κατσούλης έκανε ορισμένες δηλώσεις σχετικά με την εμπειρία που αποκόμισε από το φετινό παιχνίδι, τι θα κάνει από εδώ και στο εξής, αλλά επίσης δεν δίστασε να απαντήσει και για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και αν είναι ζευγάρι.

«Το Survivor είναι μια μαγική εμπειρία, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι ο νικητής. Και αύριο θα έφευγα για να ξαναπάω. Προσπαθώ λίγο να συνέλθω από όλο αυτό που περάσαμε αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένος, φέραμε το κύπελλο στο Περιστέρι. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι κέρδισα και αύριο έφευγα για το Survivor.

Η Μαριαλένα ήταν πριν από το παιχνίδι οπότε θα παραμείνει στην ζωή μου, ο Τριαντάφυλλος είναι αδερφός μου και από χθες που ήρθα στο μαγαζί ήταν μαζί μου, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Παππάς είναι φίλοι μου, αλλά με τον Αλέξη δεν έχουμε μιλήσει ακόμα λόγω την υποχρεώσεων του.

Η Μαριαλένα για εμένα αξίζει τα πάντα έφτασε στους τρεις του τελικού, είχα τον τρόπο να την ηρεμήσω και για αυτό φτάσαμε στον τελικό. Άκουσα ότι θα κάνω πρόταση γάμου, αλλά το έχουμε ξανά πει δεν είμαστε μαζί, ήρθαμε κοντά λόγω των συνθηκών είναι λογικό να έρθεις κοντά με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις και πόσο μάλλον με την Μαριαλένα που είχαμε 2 χρόνια σχέση» ήταν τα λόγια του.

About Author /

Life is a tricky, stay in your magic

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search