Πρώην παίκτρια του Survivor συγκλονίζει με την αποκάλυψη ότι δεν μπορεί να βρει δουλειά

Η Σοφία Μαργαρίτη ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες στο Survivor, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός την ανάγκασε να αποχωρήσει από το ριάλιτι. Κάπως έτσι η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού η οποία η αλήθεια είναι έχει… χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, έκανε δηλώσεις της σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ανέφερε πως έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα αναφορικά με την εύρεση δουλείας.

«Εγώ το δήλωσα ευθαρσώς στο Survivor ότι ο λόγος που μπήκα ήταν οικονομικός. Δυστυχώς τραυματίστηκα σοβαρά κι έκανα μία επέμβαση που ούτε μου επιτρέπει να μετακινηθώ. Βγαίνω με πατερίτσες και δεν οδηγώ. Μέχρι τέλος του Ιουνίου θα είμαι έτσι και δεν κάνει να το πατώ καθόλου. Μέχρι Σεπτέμβρη δεν μπορώ να δουλέψω κάπου και να απασχοληθώ.

Έσπασα το μεγάλο δάχτυλο σε ένα αγώνισμα. Εκεί μου είχαν βάλει την μπότα γύψο και ταξίδεψα με αυτό. Μετά είχα πόνους, έκανα εξετάσεις και έβαλα μια βίδα στο πόδι μου. Από το Survivor με στήριξε η παραγωγή γιατί δεν θα μπορούσα να αναλάβω αυτό το κόστος. Απλά το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να δουλέψω κάποιο διάστημα» ήταν τα λόγια της Σοφία Μαργαρίτη.

About Author /

Life is a tricky, stay in your magic

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search