Ο Ηλίας Ψινάκης γιορτάζει στο Instagram!

Ο Ηλίας Ψινάκης, πριν να εκλεγεί δήμαρχος στον Μαραθώνα, είχε υποσχεθεί «κάθαρση» και αποδεικνύει με πράξεις πως ό,τι έλεγε το εννοούσε.

Τώρα, δικαιώνεται και  μέσω ποινικού δικαστηρίου για την πολύκροτη υπόθεση κακοδιαχείρισης του δημοτικού κοιμητηρίου Μαραθώνα.
Σύμφωνα με απόφαση του Γ’ τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, καταδικάστηκαν οι κατηγορούμενοι Ιορδάνης Λουϊζος (πρώην δήμαρχος Μαραθώνα), Καλλιόπη Πατεράκη (πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών), Ευαγγελία Ζήση, Χαράλαμπος Εμέης και Μαρία Ζαφειροπούλου σε ποινές φυλάκισης με αναστολή, και ο Αθανάσιος Ζέρβας σε ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή.

Στους κατηγορουμένους δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, ούτε αυτό του πρότερου έντιμου βίου, ενώ πρωτύτερα είχε προηγηθεί σχετική απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με την οποία είχαν τεθεί σε αργία ο πρώην δήμαρχος και η πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Ο Ηλίας Ψινάκης φρόντισε να εκφράσει και δημοσίως τη χαρά του, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, γράφοντας από κάτω τα εξής: «Λαμόγια και κλέφτες πάρτε τον «π@@@@» από τον Μαραθώνα». Η Ελληνική Δικαιοσύνη και ο Άγιος Βασιλης μου έκαναν το καλύτερο Χριστουγενιατικο δώρο…»ΚΑΘΑΡΣΗ»…!!! Και είναι μόνο η αρχή…!!!».

More from ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗ

Επίσκεψη Ρώσων Κοσμοναυτών στο Ενυδρείο Κρήτης

Για μία ακόμα φορά το Ενυδρείο Κρήτης αποτελεί προορισμό χαλάρωσης και ψυχαγωγίας...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *