Μπότες: Ναι μεν, αλλά…

Χειμώνας, κρύο αλλά και βροχές. Απαραίτητες οι μπότες σε άνδρες και γυναίκες αφενός για προστασία από τα νερά, αλλά φυσικά και για ζεστασιά.

Πολλές φορές όμως, στην προσπάθεια που κάνουν ορισμένοι να ακολουθήσουν τις τάσεις της μόδας, φορούν μπότες που δυστυχώς, δεν ταιριάζουν καθόλου με το όλο look τους. Γιατί ναι μεν είναι απαραίτητες οι μπότες τον χειμώνα, αλλά καλό θα ήταν η επιλογή τους να γίνεται με κάποια κριτήρια.

Το ύψος μας, τα κιλά μας, το γενικότερο ντύσιμο που χαρακτηρίζει τον καθένα, είναι μερικά από τα κριτήρια, σύμφωνα με τα οποία πρέπει να αγοράζονται οι μπότες, οι οποίες εάν επιλεγούν σωστά, θα προσθέσουν ομορφιά και μοναδικότητα στο όλο σύνολο.
Οι μπότες με τα ψηλά τακούνια, δεν είναι δυνατόν να φορεθούν στο χιόνι, για παράδειγμα. Κι όμως πολλές το κάνουν, και το αποτέλεσμα μοιάζει αν μη τι άλλο τραγικό.

Ας μην ξεχνάμε, ότι και οι μπότες όπως και όλων των ειδών τα παπούτσια φοριούνται ανάλογα με την περίσταση. Ετσι λοιπόν, φροντίστε να φοράτε τις μπότες που σας ταιριάζουν, ανάλογα με το που θέλετε να πάτε, είτε είστε άντρας είτε γυναίκα. Στην αγορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία και τιμές για κάθε βαλάντιο. Από εσάς εξαρτάται η σωστή επιλογή…

More from ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗ

Ζώνη: Το απαραίτητο… ξεχασμένο αξεσουάρ

Η ζώνη είναι ένα αξεσουάρ πολύ σημαντικό για την ολοκλήρωση του look...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *