Η έκπληξη του Σάκη Κατσούλη στην Μαριαλένα

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα 26/07 η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η πρώην παίκτρια του Survivor δεν θα μπορούσε να τα γιορτάσει δίχως τον αγαπημένο της Σάκη Κατσούλη. Συγκεκριμένα ο νικητής του ριάλιτι, της ετοίμασε μια τρομερή έκπληξη, αφού της τραγούδησε το το Happy Birthday και να της ευχηθεί στη μέση του δρόμου! H πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης και γυμνάστρια “τα έχασε” με την έκπληξη των φίλων της!

Ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είναι λάτρης του Instagram, μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς φίλους του και ανακοίνωσε ότι μέσα στην ημέρα θα κάνει επιτέλους follow στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το οποίο θα είναι το δώρο για τα γενέθλιά της.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης: «Έχω να κάνω μία δήλωση: Θα την κάνω follow παιδιά, έχω φάει πολλή πίεση. Είναι τα γενέθλιά της, οπότε μέσα στην ημέρα θα την κάνω follow.

Έχει γίνει ολόκληρο θέμα με αυτό το follow και πρέπει να το κάνω. Έχασα το στοίχημα, τι να κάνουμε, είχε νωρίτερα γενέθλια από εμένα» και η Μαριαλένα τον κοιτούσε έκπληκτη!

About Author /

Journalist - News Director

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search