ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ:Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

Έχει καταλάβει η Κυβέρνηση τι έχει γίνει; Ο λόγος για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, όπου τα ξένα funds, έχουν την απόλυτη κυριαρχία στις μετοχές τους. Όταν για παράδειγμα το 65% της Εθνικής το έχουν πλέον ιδιώτες, όταν το 74% της Πειραιώς το έχουν πλέον ιδιώτες, όταν το 89% της Alpha τον έχουν ιδιώτες, όταν 97,7% το έχουν ιδιώτες, με το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας να έχει τα δικά του ποσοστά εξαιρετικά χαμηλά, τι καταλαβαίνει κάποιος που βλέπει αυτά τα αριθμητικά και απόλυτα δεδομένα;

Αυτό σημαίνει ότι, κατ’ ουσίαν και όχι με φανφαρολογίες, οι ελληνικές Τράπεζες έχουν περάσει πια σε ξένα χέρια, έχουν υποστεί έναν απόλυτο αφελληνισμό και μάλιστα, με τις ευλογίες μιας «αριστερής» Κυβέρνησης (οι ΑΝΕΛΛ κατ’ εμέ είναι μια απλή «τσόντα» στην ιστορία). Με λίγα λόγια, οι Τράπεζες, οι τέσσερις (4) συστημικές Τράπεζες της Ελλάδας υπολογίστηκε ότι κόστισαν μόλις 746,3 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα να «μπουκάρουν» στο σαλονάκι τους τα ξένα funds, τα οποία πλέον έχουν τον απόλυτο έλεγχο!

Δηλαδή, εάν ήμουν ιδιοκτήτης Τράπεζας θα ντρεπόμουν αυτή τη στιγμή, νιώθοντας ένα πεταμένο οικονομικό ρετάλι, κάπου στο διάβα μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης που πλέον είναι καρκινωματική! Και όλα αυτά, επαναλαμβάνω, δεν μπορούν να θεωρηθούν ως υπερβολές, μιας και η αριθμητική πραγματικότητα είναι αμείλικτη και καλά κάνει, διότι έτσι αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση τούτη της χώρας είναι πλέον επικίνδυνη! Για δανειολήπτες, για τους αγρότες, για όσους έχουν πάρει δάνεια, τα οποία έχουν χτυπήσει «κόκκινο». Και μέσα από τα οποία θα έρχεται το ξένο fund και θα σου λέει «get out», με κάθε δικαίωμα που τους έχουν δώσει οι μνημονιακές πολιτικές, που μέσα σ’ αυτές είναι και η ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών, με την τελευταία πράξη να αποτελεί το τελικό χτύπημα.

Κρίμα, γιατί ο κόσμος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Οι Έλληνες αποδείχτηκαν «βολεψάκηδες», αποδείχτηκαν ότι έχουν την συμπεριφορά ενός λαού ραγιά, απέναντι σε ένα προτεκτοράτο όπως είναι η Ελλάδα. Και μια Κυβέρνηση προτεκτοράτου δεν μπορεί να πάει αποφάσεις, παρά να εφαρμόζει αποφάσεις άλλων, εν προκειμένω των δανειστών, εν προκειμένω των ξένων funds. Δεν βλέπετε ότι ένας Υπουργός, όπως αυτός της Αγροτικής Ανάπτυξης της χώρας, του ενός εκ των δύο πυλώνων όπως είναι η αγροτιά, να λέει ευθαρσώς ότι «καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα;».

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι το πολιτικό προσωπικό είναι υπηρετικό προσωπικό και εξυπηρετεί μια ομάδα καρχαριών, η οποία έχει την ονομασία-κουρτίνα «Ευρωπαϊκή Ένωση». Και πείτε μου εσείς τα αντίθετα. Στα οποία έχω να αντικρούσω την πρωτιά και ξέφρενη πορεία των Λεπέν στη Γαλλία, για να καταλάβετε ότι το Δ’ Ράιχ δημιουργεί αυτό που πρόλαβε να κάνει ηττημένο στην Κατοχή. Την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής ανωμαλίας, μέσω της διάλυσης των λαών.

Η Ελλάδα, που πάντα δεν γούσταραν, ήταν «πρώτο τραπέζι» πίστα στα σχέδια τους. Γι’ αυτό μας άφηναν και λούζαμε λουλούδια τους αοιδούς τόσα χρόνια, ανέμελοι. Και μελλοντικώς καταδικασμένοι όμως…

More from Jimmy

Ολα τα κρίσιμα «ραντεβού» της κυβέρνησης μέχρι τον Αύγουστο

Η Ελλάδα ασκεί πιέσεις για αναθεώρηση του υπάρχοντος προγράμματος διάσωσης. Λίγες ώρες...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *