Αποχώρησε από το GNTM η Βίκυ Καγιά-Ποια είναι η αντικαταστάτρια της

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Βίκυ Καγιά δεν θα βρίσκεται του χρόνου στο Next Top Model. Το μοντέλο, παρουσιάστρια και κριτής στο ριάλιτι δεν θα συνεχίσει να κάνει την εμφάνιση του στο ριάλιτι, με τον κόσμο να μένει με ανοικτό το στόμα. Άλλωστε από τους τέσσερες κριτές του GNTM, η Καγιά ήταν αυτή με τις πιο VIRAL αντιδράσεις.

Παρόλα αυτά ο κόσμος πλέον πρέπει να συνηθίσει την… ζωή του GNTM χωρίς την Καγιά, ενώ μάλιστα το κανάλι του STAR έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη της. Ή μάλλον για να το πούμε πιο σωστά την αντικαταστάτρια, καθώς στην καρέκλα που βρισκόταν το γνωστό μοντέλο πλέον θα κάθεται άλλη γυναίκα.

Ο λόγος για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ένα μοντέλο το οποίο μπορεί να μην είναι τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό, ωστόσο έχει μια μεγάλη καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ. Με αυτόν τον τρόπο η Ισμήνη θα προσπαθήσει να μπει στα παπούτσι της Καγιά, η οποία μετά από τρία άκρως πετυχημένα χρόνια στο ριάλιτι, θα αναγκαστεί να αποχωρήσει.

Στο σημείο αυτό αξίζει να πούμε πως μπορεί η Καγιά να αποχώρησε από το GNTM, ωστόσο παραμένει στο δυναμικό του STAR, αφού παρουσιάζει το καθημερινό παιχνίδι «shopping star», αλλά επίσης θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο νεο και ανανεωμένο «Dancing with the Stars» .

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search